Jdi na obsah Jdi na menu

Scratch Back senzuální Tao masáž

Scratch Back senzuální Tao masáž

Jedná se o masáž, která začíná technikou Scratch Back na suché pokožce, postupně přechází na jemnou masáž celého těla teplým olejem a následně ruční masáží intimních partií.

Cítíte, že jste ve stresu či napětí?

V tomto případě tzv. škrabkání je velmi dobrým prostředkem, který napomáhá k odstranění těchto projevů. Zbaví vás psychické zátěže a budete se cítit jako znovuzrozeni. Je to nezapomenutelný a velmi příjemný zážitek a nový pocit z krásného „pošimrání“ speciální technikou prováděný rukama, různými pomůckami a čínskými hůlkami.

Drážděním nervových zakončení se snižuje nervozita, stres, napětí, podráždění. Navozuje stav uklidnění, dochází k uvolnění celého těla, ke změně tvorby hormonů štěstí, které přinášejí pocit blaženosti a uspokojení. Součástí může být také jemná masáž hlavy, pošimrání pokožky, probírání se a potahání za vlasy, jemná masáž uši. Masírování pokračuje přes šíji na záda a pak celé tělo, kde změny intenzity a směry tahů při šimrání, škrabkání a jemné masáže vás dostanou do pocitu blaha. Vše co je Vám v tomto směru příjemné je na vzájemné domluvě s masérkou.

Scratch Back (škrabkání) není rozmar - běhá Vám tzv. mráz po celém těle...

back schratch